Boma Betonvágás Betonfúrás Boma  kapcsolat

Untitled Document Betonvágás - Betonfúrás - Falvágás - Falfúrás
Untitled Document Épületbontás - födémvágás - födémfúrás
Untitled Document Mob: 30 / 228-7199 Tel: 66 / 546-420

Boma - Beton Kft

A Vasbeton szerkezetek megmunkálásának specialistái
Üzletpolitikánk:

Beton, vasbeton megmunkálásaAz utóbbi időben a hazai építőipar óriási fejlődésen ment keresztül. A beáramló korszerű technológiák, és anyagok tették lehetővé, hogy rövid idő alatt olyan inpozáns épületek szülessenek, mint a lágymányosi egyetemi tömb, a rendőrség Teve utcai székháza, vagy a Westend City Center.

 

Beton, vasbeton megmunkálása1990- ben Magyarországon az elsők között olyan ambíciókkal hoztuk létre a BOMA-t, hogy tevékeny részesei lehessünk az építőipar korszerűsödésének. Ahhoz, hogy a szakma visszakapja az őt megillető méltó helyét az emberek megitélésében mindig a legkorszerűbb technológiákat kell alkalmazni, magas szinten képzett munkaerővel.
Arra vagyunk büszkék, hogy részesei lehettünk a fent említett és sok más hasonló épület megvalósulásában.

Beton, vasbeton megmunkálásaA BOMA égész eddigi tevékenysége során arra törekedett, és ezután is arra fog törekedni, hogy a saját területén olyan magas színvonalú korszerű szolgáltatást nyútson amellyel az összes piaci szereplő és a végfelhasználó is maradéktalanul elégedett.
Valljuk, hogy csak az a jó üzlet amelyre minden résztvevő jóérzéssel tekint vissza.

Tecnnológiai háttér:

Gyémántos technológiaAz épületek átalakításánál az egyik legnehezebb feladat a beton és vasbeton szerkezetek bontása, vagy bármilyen céllal történő megmunkálása. Különösen nehéz a feladat, ha egy szerkezet egyik része elbontásra kerül, a másik része pedig egyéb kapcsolódó szerkezetekkel együtt tovább funkcionál. A bontásoknál alkalmazott hagyományos technológiák hátránya, hogy rendkívül pontatlan, nehéz fizikai élőmunkát igényel, hosszú az átfutási ideje, nagy zajjal és porral jár, valamint a kapcsolódó szerkezetekben is keletkezhetnek károsodások.

Ezzel szemben a BOMA rendelkezik azzal a jelenleg ismert legkorszerűbb rezonanciamentes technológiával, amely az aktuális problémához igazodva megoldást jelent.

Fúrás gyémántszemcsés szerszámokkal:

Gyémántos technológia8 mm fölött szinte bármilyen átmérővel készíthető fura - Beleértve a több métert is - t beton, vasbeton, vagy egyéb szilárd anyagba, falba, födémbe, felületre merőlegesen, vagy bármilyen szög alatt. Jól alkalmazható több méter vastagságú szerkezetek ( hídfők, gépalapok, stb. ) átfúrásakor is.

 

Vágás gyémántszemcsés szerszámokkal:

Gyémántos technológiaA vágógépek széles választéka lehetővé teszi akár nagy vastagságú szerkezetek, falak, födémek, padlószerkezetek vágását mm pontossággal. A legnagyobb géppel 1600 mm átmérőjű tárcsával egy oldalról 75 cm vastagságú szerkezet is átvágható.

 

Vágás gyémántos kötélvágóval:

Gyémántos technológiaAz előzőeknél is nagyobb, vastagabb szerkezetek ( hidak, gépalapok, hídfők, támfalak, tömbalapok, stb.) elvágását teszi lehetővé. A kötélhossztól függően bármilyen reális keresztmetszetű elem elvágható.


 

Gyémántos technológia galéria

Egyéb rezonanciamentes bontási technológiák:

Feszítőékes repesztés

Nagyméretű tömbök repesztésére alkalmas , vízügyi létesítmények, gépalapok, hidak bontásánál előnyösen alkalmazható.

Beton roppantás

Kézi kivitelű roppantókészülékkel 30 cm szerkezeti vastagságig, kotrógépre szerelt roppantókészülékkel 80 cm szerkezeti vastagságig van mód a roppantási feladat elvégzésére. Elsősorban nagy tömegű bontásoknál, tornyok, magas szerkezetek bontásánál alkalmazható előnyösen.
Az utóbbi két módszer az összes bontási technológiák között a legcsendesebb

Fenti módszerek különös felkészültséget igényelnek, a BOMA - BETON KFT 1990 óta foglalkozik ezen technológiák alkalmazásával, folyamatosan megújulva a legkorszerűbb gépek beszerzése által. Ezen idő alatt nagy tapasztalatra tettünk szert a területen, többször végeztünk el speciális feladatot extrém körülmények között ( pl.: üzemelő kemence fúrása olyan helyen, ahol a belső hőmérséklet meghaladja az 1200 °C-t )

A BOMA készséggel áll rendelkezésre minden olyan probléma megoldásában amely valamilyen bontási feladatot jelent, akár a fenti technológiák akár hagyományos módszerek alkalmazásával.

BIZZA A NEHEZÉT RÁNK!

Szolgáltatásaink:


- ingyenes helyszíni munkafelmérés
- ingyenes árajánlatkészítés
- ingyenes szaktanácsadás
- kézi fúrógéppel furatok készítése 8-30 mm-es átmérőig
- állványos fúrógépekkel furatok készítése 30- 400 mm-es átmérőig
- hidraulikus állványos fúrógéppel furatok készítése 400-1100 mm átmérőig
- falvágás kézi géppel 20 cm vastagságig Nagy átmérőjű furatok készítése
- fal, és aljzatvágás 75 cm vastagságig
- kötélvágás bármilyen reális keresztmetszetig
- beton roppantás, repesztés

Referenciák:

 
Födémvágás Födémvágás Födémfúrás
 

Galéria megtekintése

Vissza a lap tetejére (Boma)

BOMA
Untitled Document
Vasbeton szerkezetek megmunkálásának specialistái

Lépjen kapcsolatba munkatársunkkal még ma,
és kérjen árajánlatot!

Jantyik Tamás

Tel.: 06 66 546 420; Fax: 06 66 546 421;
Mobil: 06 30 249 3479
BOMA - BETON KFT
E-mail cím: jtamas@bomabeton.hu

BOMA - BETON KFT
1011 Budapest
Bem Rakpart 26

Telephely:
5600 Békéscsaba
Kossuth u. 15

E-mail cím: info@bomabeton.hu

E-mail cím: mazanjanos@globonet.hu

Épületbontás galéra Gyémánttechnika
Betonvágás galéria Betonfúrás galéria

Untitled Document Bemutatkozás  |  Betonvágás  |  Betonfúrás  |  Kapcsolat Untitled Document